Fotona-perhe laajenee

Ilmajoella alkoi laser-aika

Yksityisellä puolella uusin tulokas Fotona-perheeseen on lääkäri ja hammaslääkäri Jari Niemi, keihäänheittäjä Tero Pitkämäen kotikunnasta Ilmajoelta Etelä-Pohjanmaalta.

Jari pyörittää Ilmajoella Asematien Lääkärikeskusta. Pienellä paikkakunnalla täytyy lääkärinkin olla monitaitoinen ja siksi Jari valitsi laserikseen LightWalkerin, jolla hän voi tarjota potilailleen erilaisia hoitoja yhdellä laitteella.

Jari-Niemi-Asematien-Lääkärikeskus-Ilmajoki

Hammashoidon lisäksi Jari voi nyt LightWalkerin avulla tarjota apua mm. niin dermatologisiin ongelmiin kuin miehensä kuorsauksesta kärsiville. Jälkimmäisessä tapauksessa vaimon pitää vain saada siippansa Jarin vastaanotolle ja korvatulpista voidaan luopua 🙂

LAHA, Laser & Health Academyn kouluttaja Dr. Ilay Maden piti Jarille perusteellisen kahden päivän hammaslaserkoulutuksen LightWalkerin monipuolisista ominaisuuksista. Myös Jarin hammaspotilaat pääsivät heti osallisiksi laserin mahdollistamasta kivuttomasta hammashoidosta.

Laaja-alaisemmista ihotautihoidoista ilmajokelaiset pääsevät nauttimaan syksyn mittaan, kun Jari palaa dermatologiakoulutuksestaan Fotonan päämajasta, Ljubljanasta.

Ilay-Maden-ja-Jari-Niemi-Mönkijän-kyydissä

Myös tohtori Maden oppi vastavuoroisesti uutta – oli kuulemma ensimmäinen kerta, kun hänet vietiin lounaalle mönkijän kyydissä. Kuten kuvan ilme kertoo, mukavaa oli!