Kannettava johdoton eläinröntgen Eläinlääkäripäivillä 13-15.12.2017

elainlaakaripaivat-ja-elainrontgen

Kannettavat meX+ eläinröntgenit Scanex-Medicalilta

  • Maailman ainoat hybridiröntgenit – laite toimii sekä akkuvirralla että ulkoisessa virtalähteessä.
  • Joustavat käyttömahdollisuudet, klinikalla käytettävä laite voidaan ottaa mukaan potilaskäynnille.
  • Laitteissa on tehokas litium-ioni polymeeriakku , jonka antamalla virralla pystyy ottamaan jopa 650 kuvaa yhdellä latauksella. Nopea lataus, akku saavuttaa täyden kapasiteettinsa jo neljässä tunnissa.
  • meX+ röntgeneissä on kenttäolosuhteita ja kolhaisuja kestävä vankka kamerarunko sekä ergonominen muotoilu.

Kuvantaminen on erittäin nopeaa suoraan digitoivan detektorin ansioista. Kuva siirtyy langattoman yhteyden avulla sekunneissa detektorista kannettavaan työasemaan ruudulle. Erityisesti kentällä tapahtuvaa kuvantamista varten suunniteltu 1012WCA detektori painaa vain 3,6 kiloa ja sen akut antava kolme tuntia joustavaa työaikaa ilman käyttöä hidastavia virtajohtoja.

Tehokkaimpia malleja meX+40BT ja meX+100 varten on saatavilla suurempiin detektorimalleihin integroitava eläinkuvauspöytä klinikkakäyttöä varten. Suuremmat detektorit 1417 WGC ja 1717 SGC mahdollistavat myös eläimen useamman kehonosan kuvaamisen yhdellä otoksella.

Digitaalinen röngenkuvaus tarjoaa klinikkakäytössä nopeuden ja korkealaatuisen kuvamateriaalin lisäksi myös säästöjä, koska analogista röngenfilmiä ei enää tarvita.

Työaseman näytöllä tapahtuvaa röngenkuvien analysointia varten kehitetty ohjelmisto on erittäin käyttäjäystävällinen. Kuvien automaattinen optimointi, kosketusnäyttötoiminto ja integroitu kuvausasento-opas ovat vain muutamia esimerkkejä meX+ Image Asquisition Sofware – ohjelmiston monipuolisista ominaisuuksista.

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Tutustu Eläinlääkäripäivien hevoshoitoon liittyvää ohjelmaan

Linkki ohjelmaan: Hevosen kipu ja analgesia/ Pain and analgesia sekä  Hevosen krooniset kivuliaat sairaudet