LightWalker Erbium uutuudet

LightWalker-ST-E-pro

LightWalker ST-E Pro & ST-E Adanced

Markkinoiden tehokkain Er:YAG -hammaslaser järkevään hintaan, nopeampaan, kivuttomampaan ja tehokkaampaan hammashoitoon!

Oletko harkinnut siirtymistä hammaslaserin käyttäjäksi, mutta laitteen hinta on ollut este investoinnille? Tai – onko vastaanotollasi jo pehmytkudoslaser, mutta tarvitset myös kovakudoslaserin? Nyt voimme tarjota sinulle tehopaketin monipuolisin ominaisuuksin.

Kaksi mallia, valitse omaan tarpeeseesi sopivin! Hintaan kuuluu yksi käsikappale ja molempiin malleihin on saatavilla runsaasti lisäkäsikappaleita.

Toimi pian, leasing nyt rajoitetun ajan:

ST-E Pro 12W, 900 mJ, 690,00 €/kk alv 0%, 5v leasing

Yksi käsikappale, johon saa monia erilaisia kärkiä jotka mahdollistavat kova- ja pehmytkudostoimenpiteet sekä juurihoidon.  Lisäkäsikappaleella myös mm. valkaisuhoito.

ST-E Advanced 20W, 1500 mJ, 840,00 €/kk alv 0%, 5v leasing

Yksi käsikappale, johon saa monia erilaisia kärkiä jotka mahdollistavat kova- ja pehmytkudostoimenpiteet, sekä juurihoidon. Lisäkäsikappaleilla myös mm. valkaisuhoito,  kuorsaus-uniapneahoito ja dermatologiset toimenpiteet.

Vuoden loppuun mennessä tilattuihin LightWalkereihin  Sweeps-juurihoitoaplikaatio  veloituksetta. Arvo 2.500 € !!

Alan johtavat ammattilaiset luottavat FOTONA LightWalkeriin, tilaa esittely jo tänään!

Tuija Naumanen | 040 520 69 62 | tuija.naumanen@scanex-medical.fi

P.S.

LightWalker laite- ja aplikaatiokoulutus kuuluu aina hankintahintaan! Lisäksi loistava jatkokoulutustarjonta kansainvälisen LAHA-verkoston kautta.