KYS on nyt LightWalker-sairaala

Lightwalker hammaslaser Kuopion Yliopistollisessa Keskussairaalassa

Vaativaan käyttöön tarvitaan tehokas hammaslaser

Kuopion Yliopistollinen Keskussairaala, KYS vastaa alueensa vaativasta erikoissairaanhoidosta. KYS on myös Suomen suurin lääkäreiden kouluttaja sisäänottomäärän perusteella. Näihin taustoihin perustuen, olikin varsin ymmärrettävää, että sairaalan suu- ja leukasairauksien poliklinikka otti käyttöönsä markkinoiden tehokkaimman ja monipuolisimman hammaslaserin, LightWalkerin.

Uuden laitteen käyttöönottokouluttajana kovan luokan ammattilainen

LightWalkerien maahantuojan ominaisuudessa haluamme panostaa laitteittemme koulutukseen, jotta asiakkaamme saavat kaiken hyödyn huippulaseristaan.

Ilay MadenKuopioon saapunut, Laser & Health Avademyn, LAHA-kouluttaja Dr. Ilay Maden Ph.D., M.Sc suoritti hammaslääketieteen opintonsa ja parodontologian tohtorityönsä Istanbulin yliopistossa vuosina 1998 – 2009. Laseravusteisen hammashoidon Master of Science -tutkinnon Maden suoritti Saksassa Aachenin Yliopistossa 2005-2007. Maden toimii nykyään ohjaavana kouluttajana ja luennoitsijana useissa eri organisaatioissa, kuten Aachen Laser Research Centerissä Saksassa ja Turkissa, International Continuing Education Center for Dental Implants; IFZI – Saksassa sekä Seesaw Dental Education keskuksessa Lontoossa.

Dr. Ilay Maden antaa hammaslaserkoulutusta niin teorian kuin käytännön osalta kaikilla tekniikoilla ja on opettanut mm. Turkissa, Portugalissa, Kroatiassa, Norjassa, Taiwanilla, Kiinassa, Ruotsissa, Englannissa ja nyt myös Suomessa.
Antoisa koulutuspäivä sisälsi teorian lisäksi perusteellista käytännön harjoittelua.

Ilay osoittautui kaikin puolin huippuammattilaiseksi, ja sovimme jatkavamme yhteistyötä hänen kanssaan!