SkyPulse

SkyPulse on uuden sukupolven kompakti, helposti liikuteltava Fotona -hammaslaser

SkyPulse Er:YAG laserlaite voidaan räätälöidä jokaiselle klinikalle. Kaksi versiota: SkyPulse Endo ja SkyPulse Versa

Molemmat mallit käyttävät Er:YAG 2940 nm laseria tuottaakseen laajan valikoiman tehokkaita ja turvallisia hoitomahdollisuuksia sekä pehmyt- että kovakudostoimenpiteissä parodontologiassa, implantologiassa, pehmytkudoskirurgiassa  ja monessa muussa. SkyPulse pystyy myös tuottamaan poikkeuksellisen matala-energisen ja lyhytkestoisen laserpulssin, joka on optimaalinen luomaan kliinisesti tehokkaan photoakustisen vaikutuksen juurihoidoissa Fotonan SSP and SWEEPS hoitoprotokollien avulla.

SkyPulse Endo  SkyPulse Versa Tekniset tiedot:

SkyPulse ominaisuudet:

  • Nykyaikainen, edistyksellinen, helppokäyttöinen ja hyvin muokattavissa oleva graafinen käyttöliittymä.
  • Valmiiksi asennettujen ohjelmien valinta tapahtuu yksinkertaisella kosketuksella, hoitoparametrien säätö pyyhkäisyllä.
  • Edistyksellinen kosketusnäyttö ohjaa käyttäjän navigoimaan helposti eri hoito-ohjelmien ja aplikaatioiden välillä
  • Täysin muokattavissa oleva muistikapasiteetti käyttäjän omille hoitoparametreille
  • Toimenpideloki pitää kirjaa kaikista toimenpiteistä. Edelliset hoitoparametrit voidaan hakea muistista  kalenteripäivän tai potilaan nimen mukaan.
  • Ohjauspaneeli seuraa kaikkia hoitotilastoja hoitojen aikana.
  • Lisäominaisuudet: Suosikit, Historia, Kalenteri.

Er:YAG laserkäsikappale

SkyPulse®n käsikappaleet ovat edistyksellisiä titaanikäsikappaleita, jotka tarjoavat erittäin suuren kestävyyden jatkuvassa käytössä ja  steriloinnissa. Er: YAG-käsikappaleissa on integroitu ilma- / vesisuihku, jossa on säädettävä veden lämpötila potilaan mukavuuden lisäämiseksi, sekä nopea irroitusjärjestelmä, joka lisää mukavuutta ja helpottaa sterilointia. Käsikappaleet käyttävät joko erilaisia kärkiä (contact) tai suojaikkunaa (non-contact).

Höyhenenkevyt ja joustava UNIFlex -nivelvarsi

SkyPulsen ainutlaatuinen UNIFlex- nivelvarsi tekee 360 ° kääntyvän käsikappaleen käsittelemisen erittäin joustavaksi, kevyeksi ja helpoksi, eliminoiden väsymystä ja mahdollistaen helpon pääsyn mihin tahansa hoitokohteeseen.

Valinnaiset liitettävät diodilasermoduulit

SkyPulsen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa lisäksi tehokkaiden diodimoduulien käytön laitteessa. Nämä tuovat käyttäjälle laajimman diodilaser-aallonpituuskirjon hyödynnettäväksi. Diodelasereita käytetään yhä enemmän hammaslääketieteessä täydennyksenä tavanomaiseen terapiaan. Diodi-lasereita käytetään desinfiointiin monissa erilaisissa kliinisissä tapauksissa, ja suuremmalla energiakapasiteetilla niitä voidaan käyttää myös kirurgisissa toimenpiteissä. Tämä tarjoaa merkittäviä etuja, kuten suurempi kirurginen tarkkuus, veretön leikkausalue, leikkausalueen sterilointi ja minimaalinen turvotus, sekä samalla vähentäen tai kokonaan poistaen leikkauksen jälkeistä kipua. Useat laserlähteet koostuvat kompakteista diodilasermoduuleista, jotka tuottavat laservaloa mahdollisimman monella eri  aallonpituudella tai aallonpituusyhdistelmällä jatkuvana aaltona (CW) tai pulssattuna. Laserparametrit, kuten teho, käyttöjakso tai pulssin kesto, taajuus ja aika, voidaan asettaa suoraan aplikaationäytölle.

Valinnainen diodilaserkäsikappale

Fotona Diode -lasereita voidaan käyttää joko kontaktissa tai ei-kontaktissa kudokseen. Energia toimitetaan joustavan kvartsikuidun ja sopivien käsikappaleiden kautta. Diodi-laserit sisältävät kaksi optista kuitua käsikappaleineen, halkaisijaltaan 200 um ja 300 um,  ja läpimitaltaan 600 um kuidun Genova-käsikappaleella.

Langaton jalkapoljin

Laserhoito voidaan aloittaa langattomalla jalkapolkimella, jotta vältetään kaapeleiden tarpeeton sotkeutuminen hoitohuoneen lattialla. Langaton jalkakytkin on täydellinen lisäys Fotona -järjestelmääsi, tarjoten enemmän liikkumisvapautta hoitojen aikana.

Valinnainen SkyPulse-kärry

Täydellinen SkyPulsen malli sisältää myös kärryn laitteelle. Optiona tilattavassa kärryssä on suojalasien säilyttämistä varten tarkoitettu kaappi, johon pääsee ergonomisesti suunnitellun liukuoven kautta. Kärry kulkee neljällä pyörällä, mikä mahdollistaa helpon ohjattavuuden kaikkiin suuntiin.