Ellipse

 

ELLIPSE NORDLYS

Markkinoiden monipuolisin ja tehokkain valopulssilaite

Nordlys laser laitekuvaEllipsen lippulaiva, Nordlys, on ehdoton valinta, kun kyseessä on verisuoni- ja pigmenttivauriot sekä karvanpoisto. Koska Nordlys-laitteessa on sekä laser- että valopulssiteknologia (SWT Selective Waveband Technology) voidaan yhdellä ainoalla laitteella hoitaa potilaiden lisääntynyt tarve esteettisiin ja dermatologisiin toimenpiteisiin. Kun yksi laite pystyy kattamaan useamman muun laitteen työt, säästyy paitsi rahaa myös tilaa. Laite maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Ominaisuudet

Millisekuntia lyhyemmät pulssit
Uudet, täysin ainutlaatuiset millisekuntia lyhyemmät pulssit mahdollistavat useiden sellaisten verisuonivaurioiden hoidon, joka ei ennen ollut mahdollista.

Kuusi SWT (Selective Waveband Technology) –aplikaattoria & Nd:YAG
Kuusi SWT-aplikaatoria yhdessä Nd:YAG-laserin kanssa tarjoavat erittäin laajan, nopean ja tehokkaan toimenpidekirjon. Esimerkkinä koko selän karvanpoisto, joka pystytään suorittamaan alle 10 minuutissa käyttäen HRL600-aplikaattoria.

Käyttäjäystävällisin laite
Nordlysin toteutuksessa on otettu käyttäjän mukavuus mahdollisimman paljon huomioon. Työympäristön hiljaisuus on välttämätöntä. Ellipse on kehittänyt markkinoiden hiljaisimman laitteen – sekä itse hoidon aikana että hoitojen välillä. Näyttö ja pienille tarvikkeille tarkoitettu tarjotin liikkuvat portaattomasti käyttäjän luo.

Älykäs ohjelmisto
Ellipsen ainutlaatuinen ”älykäs ” ohjelmisto takaa tehokkaat hoitotoimenpiteet ja vähentää sivuvaikutuksia. Nordlys valitsee sopivimmat parametrit perustuen käyttäjän tekemiin havaintoihin potilaasta, esim suonen koko ja väri. Laite säätää tämän jälkeen spottikoon, energiatason ja pulssin pituuden.

Kokeneet käyttäjät
Kokeneille käyttäjille Nordlys tarjoaa rajattomat mahdollisuudet määrittää jokainen yksittäinen pulssi tai pulssijuna. Tämä yhdistettynä sub-ms pulsseihin mahdollistaa loistavat hoitotulokset jatlkossa.

Erinomainen ROI
Nordlys maksaa itsensä nopeasti takaisin ei ainoastaan laajan toimenpidekirjon vaan myös suuremman potilasvaihtuvuuden vuoksi. Suuret aplikaattoreiden spottikoot mahdollistavat nopeammat ja miellyttävämmät hoidot potilaille. Potilaita ehditään hoitaa näin useampia. Käyttökustannukset ovat alhaiset, eikä peiteltyjä kustannuksia ole. Yhden vuoden Time Licence antaa ensimmäiseksi vuodeksi rajoittamattoman määrän pulsseja ilman lisäkustannuksia. Laitteella on erittäin hyvä takuu.

nordlys-naytto

Ellipse Nordlys –laitteessa on liikkuva näyttö ja tarviketarjotin lisäämässä käyttäjän mukavuutta.

nordlys-pulse

The Pulse Definition mahdollistaa täydellisen hoitoparametrien ohjelmoinnin.

nordlys-connector

Uusi aplikaattorin liitin helpottaa entisestään aplikaatorin vaihtoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

LUE LISÄÄ ELLIPSE-TEKNOLOGISTA  Elippse A/S sivuilta


FRAX 1550 –laser

Ellipse FRAX 1550 helppokäyttöinen, ei-ablatiivinen laser

Ellipsen uusin tulokas markkinoille on Frax 1550 – erittäin helppokäyttöinen, ei-ablatiivinen fraktionaalinen laser

Frax 1550 on kehitetty

  • ei-ablatiiviseen ihon uudistamiseen (rakenne, juonteet, pienet rypyt)
  • erilaisten arpien silotukseen

Frax 1550 mahdollistaa lämpövaikutusten tarkan kontrollin ja siten vähentää sivuvaikutusten riskiä. Frax 1550 avulla vaativammatkin hoidot tehdään nopeammin. Itse hoito on potilaalle miellyttävämpää, eikä pitkää toipumisaikaa tarvita.

Joustavat asetukset ja miellyttävämpi hoito

Uusi, ainutlaatuinen teknologia mahdollistaa pulssin pituuden ja energian säätämisen itsenäisesti samalla kontrolloiden täysin Frax 1550 lämpövaikutusta. Erinomainen, laseriin integroitu Ellipse SoftCool –kylmäilmapuhallus takaa potilaalle kivuttomamman ja miellyttävämmän hoidon sekä toipumisajan.

Käyttäjäystävällisyys ja älykäs ohjelmisto

Ellipse FRAX 1550 laserin käsikappaleFrax 1550 käsikappale on erittäin helppokäyttöinen itse hoidon aikana ja Ellipsen luotettu älykäs ohjelmisto tukee myös Frax 1550 –laseria. Magneettinen hoitorullan tunnistin takaa tasaisen hoitotuloksen ja pitää lukua hoidetusta alueesta ja lopullisesta hoidon kattavuudesta.

Ei kalliita kulutustavaroita

Frax 1550 –laserin käyttö ei vaadi kulutustavaroiden käyttöä. Päinvastoin, ainutlaatuinen hoitorulla voidaan helposti desinfioida potilaiden välillä.

Perustuen edistykselliseen, turvalliseen ja tehokkaaseen teknologiaan, Frax 1550 täydentää Ellipsen aplikaattori-valikoimaa, mihin nyt kuuluu kaksi laseria ja kahdeksan SWT (Selective Waveband Technology)-aplikaattoria.

LUE LISÄÄ ELLIPSE-TEKNOLOGISTA  Elippse A/S sivuilta