Karvanpoisto

karvanpoistoLiiallinen karvoitus voi olla seurausta sairaudesta, mutta paine karvoituksen poistamiseen on yleensä kosmeettinen. Yleiset ulkonäköodotukset ja mielipiteet vaativat karvanpoistoa tietyiltä alueilta kuten kasvot, kainalot, sääret ja bikiniraja naisilta ja rinta sekä selkä miehiltä. Ellipse I2PL valopulssi- ja laserlaitteet tarjoavat markkinoiden nopeimman karvanpoiston kaikille ihotyypeille I-VI (HR-D+ hoitopää ihotyypeille III-VI).

Loistavat hoitotulokset saavutetaan vain 4-6 Ellipse hoitokerralla. Kliiniset pitkän ajan tutkimustulokset osoittavat, että 77% karvoista on edelleen poissa 10 vuoden jälkeen.
Karvanpoisto Ellipse I2PL teknologialla on lähes kivuton toimenpide.

Pitkäkestoinen tai pysyvä karvanpoisto vaatii karvatupen tuhoamista. Kontrolloitu valopulssi imeytyy karvan melaniiniin, joka muuttaa valon lämmöksi. Lämpö kulkeutuu karvatuppeen tuhoten sen. Näin ollen karvatuppi ei pysty enää tuottamaan uutta karvaa. Lepovaiheessa (telogen stage) oleva karva hoidetaan myöhemmin. Hoito pystyy tuhoamaan vain kasvavan karvan, joka on yhä kiinnittynyt karvatuppeen.

Ellipse laitteiden näkyvä valo kontrolloidaan tarkasti varmistaen näin oikea pulssinpituus, aallonpituudet ja oikea energiamäärä karvatupen tuhoamiseen.

Lue lisää Ellipsen sivuilta