Rejuvenaatio

reju_214x280Hyvänlaatuiset pigmenttivauriot voivat olla perinnöllisiä tai esim liiallisesta auringosta tai loukkaantumisesta johtuvia vammoja. Normaali ikääntyminen aiheuttaa myös pigmenttimuutoksia. Koko ja väri vaihtelee. Tärkeää on aina varmistua siitä, ettei pigmenttimuutos ole pahanlaatuinen.

Ellipse I2PL on kliinisesti todistettu hoito auringon vaurioittamalle iholle hoitaen sekä verisuoni- että pigmenttivauriot.

Ellipse I2PL-hoidossa erittäin kontrolloidut valopulssit ohjataan ihon pintakerrokseen. Valo imeytyy kehon kahteen omaan luonnolliseen kemikaaliin – melaniiniin pigmenttialueilla ja hemoglobiiniin punaisissa verisoluissa. Molemmat pigmentit muuttavat valon lämmöksi. Lämpö tuhoaa solujen osat, joissa melaniini on varastoituneena ja vaurioittaa niiden verisuonten seinämiä, jotka vievät verta verisuonivaurion alueelle.

Ellipse laitteiden näkyvä valo kontrolloidaan tarkasti tuottaen oikea pulssinpituus ja oikea määrä energiaa optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi samalla ehkäisten ympäröivän ihon vaurioittaminen.

Rejuvenaatio on nopea ja yksinkertainen hoito, joka ei vaikuta potilaan normaaliin päivärytmiin. Auringon vaurioittama iho voidaan hoitaa kasvoilta, kaulan ja rinnan alueelta
sekä käsistä.

Lue lisää Ellipsen sivuilta