Fotona-hammaslaserin edut potilaalle

edut-potilaalleKoska laserilla poraaminen on paljon perinteistä poraamista kivuttomampaa, puudutuksen tarve vähenee huomattavasti. Laserilla porattaessa ei synny mekaanista ”rouhintaa”, koska poraamisen hoitaa valo, lasersäde. Erittäin lyhyet pulssit eivät tuota kipua eivätkä lämpöä hampaaseen. Laser poistaa karieksen valikoidusti säästäen tervettä hammasluuta.

Juurihoidot Fotonan laseryhdistelmällä vaativat vähemmän käyntejä kuin perinteisellä juurihoitomenetelmällä. Hoitotulokset ovat erinomaiset. Fotona-laserilla pystytään puhdistamaan ja desinfioimaan koko juurikanavisto. Potilas säästyy monelta hampaanpoistolta.

Lääkkeiden käyttö hammashoidon yhteydessä vähenee laserin bakteereita tuhoavan ominaisuuden vuoksi. Paraneminen on nopeampaa ja kivuttomampaa laser-biostimulaation avulla. Antibioottien tarve vähenee.

Fotona-laser on iso apu myös herpeksen, aftan, hamangiooman ym hoidossa. Erittäin tehokas kuorsaus-uniapneahoito auttaa tänä päivänä monia potilaita. Lähes kivuton hoito toteutetaan kolmen hoitokerran sarjana. Nieluun saadaan lisää ilmatilaa ja hengitys helpottuu.

Lasereissa on paljon eroavaisuuksia. Kaikki hammaslaserit eivät pysty kaikkiin toimenpiteisiin. Fotonan hammaslaserit ovat markkinoiden tehokkaimpia ja monipuolisimpia. Potilaana on sinun etusi, että näitä laserhoitoja on tarjolla jo usealla hammasklinikalla.

Sivuiltamme löydät muutamien Fotona-hammasklinikoiden yhteystiedot. Voit myös tiedustella sinua lähintä Fotona-hammaslaserklinikkaa asiakaspalvelustamme email@scanex-medical.fi.