Oral Surgery

operculectomy_dr_gaspircFotonan hammaslaserit ovat ihanteellinen ratkaisu kaikkiin pehmytkudostoimenpiteisiin. Kirurgisissa toimenpiteissä säästytään useimmiten veitsen ja ommelten käytössä, kun toimenpiteet suoritetaan laserilla. Kirurgiset toimenpiteet ovat näin tarkkoja, verettömiä ja vähemmän kivuliaita kiitos samanaikaisen koagulaation, joka tapahtuu laserin vaikutuksesta kudokseen.

Fotonan Nd-YAG aallonpituus, sen alhainen energia, ja korkea taajuus mahdollistavat erittäin tarkan ablaation ja kontrolloidun leikkausviillon. Nd:YAGin pulssinpituutta hyödynnetään etenkin suukirurgiassa. Leikkaus voidaan tehdä erittäin nopeasti minimoiden verenvuoto (100us) tai kevyenä vaikutuksena samanaikaisesti koaguloiden, tai desinfioiden syvälle lämmön avulla (yli 500 us). Tämän lisäksi Er:YAG aallonpituus, joka on vakiona jokaisessa Fotonan hammaslaserissa, soveltuu erinomaisesti moniin pehmytkudostoimenpiteisiin kuten frenektomia, leukoplakian poisto ym.

Laser-suoritteisessa kirurgiassa hoitoajat ja parantumisajat ovat paljon lyhyemmät kuin perinteisesti suoritetussa kirurgisessa toimenpiteessä. Paraneminen on nopeampaa, eikä yleensä jälkikomplikaatioita esiinny.

Skannerin avulla lasersäteellä voidaan nopeasti ja tarkasti hoitaa isompia alueita kerralla. Tämä tehostaa ja nopeuttaa eri toimenpiteitä niin kirurgiassa kuin muillakin hammashoidon alueilla.

Lue lisää Fotonan sivuilta