Fotona SP laserit

Uuden sukupolven monipuoliset laser-aplikaatiot

Dynamis_SPFotonan SP-laserit on suunniteltu kaikkien tärkeimpien esteettisten hoitojen tekemiseen. Kahden eri aallonpituuden yhdistelmä mahdollistaa erittäin monipuoliset aplikaatiot dermatologiassa, kirurgiassa ja gynekologiassa.

Fotonan Nd:YAG aallonpituus vaikuttaa ihon syvimpiin kerroksiin, kun taas ER:YAG aallonpituus pinnallisempana hoitaa ihon näkyviä epätasaisuuksia.

Fotonan ”gold-standard” Nd:YAG teknologia takaa riittävän tehon ja ominaisuudet hoitamaan laajaa kirjoa esteettisiä aplikaatioita kuten ihon rejuvenaatio, karvanpoisto, akne, verisuonet ja paljon muuta.

Fotonan S-11 skanneri nopeuttaa ja tehostaa isojen alueiden hoitoa.

Fotona PIANO-mode (ultra long pulse) mahdollistaa Nd:YAG’n turvallisen lämmöntuottamisen ihon syviin kerroksiin.

Uuden sukupolven ER:YAG on ideaali työkalu ihon tasoittamiseen. Ablaatiota kontrolloidaan kerros-kerrokselta. Hoito voidaan toteuttaa pinnallisesta syvään, ei-ablatiivisesta täysin ablatoivaan, ihon 100% käsittelystä fraktionaaliseen, pistemäiseen hoitoon.

Hoidot voidaan räätälöidä tarkasti potilaan ihon ja toiveiden mukaisesti parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Patentoidut VSP ( Variable Square Pulse) ja Fotona Smooth Mode ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka nostavat Fotonan ER:YAG laserteknologian omaan luokkaansa.

SP-line tarjoaa myös yhden markkinoiden tehokkaimmista infrapuna QCW (Quasi Continuous Wave) Nd:YAG laserin kirurgiaan. Kirurgit ovat pitkään arvostaneet infrapunalasereita (ER:YAG ja Nd:YAG) niiden ehdottoman tarkkuuden, samanaikaisen desinfioinnin ja hoitotulosten vuoksi.

Fotonan erityisesti kirurgisiin toimenpiteisiin suunnitellut käsikappaleet mahdollistavat useat eri aplikaatiot. QCW Nd:YAG on ihanteellinen työkalu esim. tarkkaan leikkausviiltoon, laserlipolyysiin, suonikohjujen sisäiseen hoitoon ym.

ER:YAG mahdollistaa tarkan kirurgisen ablaation ilman tikkejä ja arpia.

Laserhoidot ovat nopeampia ja hellävaraisempia kuin perinteiset teknologiat. SP-laserien muistiin syötetyt eri aplikaatioiden parametrit (pre-settings) helpottavat entisestään kirurgin työtä.

Valittavanasi:
SP Dynamis

  • markkinoiden tehokkain ER:YAG ja Nd:YAG yhdistelmä
  • laajin aplikaatiokirjo dermatologisissa hoidoissa
  • QCW Nd:YAG suonen sisäisiin hoitoihin, lipolyysiin ja muihin kirurgisiin toimenpiteisiin.

SP Spectro

  • pienempi koko ja vähemmän tehoa kuin Dynamiksessa

QCW – optio.

Lue lisää Fotonan SP lasereista

_____________________________________

Fotona StarWalker

Huippusuorituskykyinen q-switched laserlaite

 

Fotona on tuonut markkinoille täysin uuden Q-switched laserin, StarWalker MaQX

StarWalkerissa yhdistyy neljä eri aallonpituutta ja 14 erilaista pulssia. StarWalker onkin erittäin monipuolinen- ja käyttöinen laite esteettisiin aplikaatioihin. StarWalkerin energia, neljä eri aallonpituutta ja FracTAT-menetelmä tekee laitteesta markkinoiden johtavan tatuoinninpoistolaserin.

Kun Fotona toi markkinoille QX MAX-tatuoinninpoistolaserin useita vuosia sitten, sitä pidettiin erittäin suorituskykyisenä q-switched laserina ympäri maailmaa. StarWalker edustaa tästä seuraavaa, tärkeää, uudistuksellista askelta eteenpäin vielä korkeammalla tasolla.

StarWalkerin kolmannen sukupolven teknologia yhdistää vertaansa vailla olevan valikoiman Fotonan VSP (Variable Square Pulse) pulssinpituuksia. Uuden ASP (Adaptive Structured Pulse)-pulssinmuodostuksen avulla StarWalker pystyy tuottamaan ennennäkemättömän 10J q-switched energiaa yhteen jätti-MaQXpulssiin ollen todella tehokas työkalu erilaisten pigmenttileesioiden hoidossa. StarWalkerissa on myös pitkät VERSA3-infrapunapulssit ja vihreät VERDE-pulssit vaativiin verisuonitoimenpiteisiin.

 

Lue lisää StarWalker -laserista

starwalker estetiikka huippulaser