GE Healtcare

Luuntiheydenmittaus

lunarGE LUNAR

GE LUNAR on Suomessa ja maailmalla erittäin hyvin tunnettu luuntiheydenmittalaitteiden valmistaja. Yritys omaa pitkän historian aina mittaus menetelmän kehittämiseen asti. Tänäpäivänä LUNAR edustaa alan kärkeä tuomalla edelleen uusia innovaatioita markkinoille. Niiden kehittämisessä suuri kiitos kuuluu teille; asiakkaillemme, jotka olette laitteitta ostaneet ja mahdollistaneet investoinnit uusien kehittämiseen. Lunarin periaate, jossa geometrinen suurennos ei ole osana mittaustuloksessa on taannut mahdollisuuden pysyä markkinajohtajana.

GE LUNAR

iDXA

Uusin markkinoilla oleva suoraan digitoiva, äärimmäisen nopea ja kuvanlaadultaan erittäin tarkka mittalaite. Ennenkaikkea luuntiheydenmittalaitteena omaa luokkaansa. Huomispäivän teknologiaa tänään.

iDXA

ge-prodigyProdigy

Viuhkamaiseen rtg-säteeseen perustuva markkinoiden ensimmäinen suoraan digitoiva luuntiheydenmittalaite. Annostason matalalla pitämisen käsitettä DPX laitteilta opitulla tavalla oli kehitetty nopea luuntiheydenmittalaite; Prodigy. Laitteen tarkkuus ja toistettavuus ovat edelleen omaa luokkaansa. Tähän laiteeseen on kehitetty paljon eri optioita, joista lapsien kuvaus on yksi esimerkki.

PRODIGY

DPX

Kapeaan rtg-säteeseen (pencil beam) perustuva luuntiheydenmittalaite. Erittäin hyvä peruslaite, kun mitattavia ei ole paljon per päivä. Toistettavuus ja tarkkuus erinomaisia.

DPX NT
DPX Bravo

encoreEnCore

Kaiken edellämainittuja laitteita yhdistää käyttöliittymä EnCore, jonka helppokäyttöisyys ja päivitettävyys on omaa luokkaansa.

EnCore
Frax

CoreScan

Kehon koostumuksen mittaus on merkittävä ominaisuus luuntiheyden mittaamisen ohessa. Voimme mitata luunrakenteita BMC, rasvatonta lihasmassaa ja rasvaa. CoreScan on tästä kehitetty vain viskelarisen rasvan mittaamiseen. Rasvan joka on sisäelinten ympärillä. Vain mittaamalla saamme kokonaiskuvan siitä mitä keho pitää sisällään.

CoreScan
CoreScan video

Achilles

Ultraääneen perustuvat kantaluusta luuntiheyttä mittaavat laitteet ovat tutkitusti murtumariskin määrittelyyn soveltuvia.

Achilles Express