GE Healtcare

GE Lunar luuntiheydenmittalaitteet


GE Healthcare on markkinajohtaja luuston terveydentilan – Bone Health, sekä aineenvaihdunnan – Metabolic health, mittaamisessa.
Tarjoamme GE LUNAR kaksienergisiä DXA- sekä ultraääni QUS -mittalaitteita.
WHOn, maailman terveysjärjestön raportissa ”Osteoporoosin ehkäisy ja hallinta” – ”Prevention and Management of Osteoporosis”,  pitää DXA -mittausta parhaiten kehittyneenä ja perusteellisesti validoituna luun mineraalitiheyden arviointimenetelmänä.

iDXA 

Parhaalla teknologialla varustettu, edistyksellinen DXA luuntiheydenmittalaite, jonka tarkkuus, toistettavuus, sekä kuvanlaatu ovat omaa luokkaansa.
GE Lunar iDXA edustaa uutta suunnittelua ja muotoilua korkeatasoiseen kliiniseen tutkimuksen.
Matala tutkimuspöytä helpottaa käyttöä ja siinä voidaan tehdä tutkimus kaiken kokoisille ihmisille.
Mitattiin sitten luun tiheyttä, murtumariskiä, aineenvaihduntaa, lapsen kehittymistä tai sarcopeniaa; GE Lunar iDXA:ssa on kaikki.

Prodigy

Viuhkamaiseen rtg-säteeseen perustuva markkinoiden ensimmäinen suoraan digitoiva luuntiheydenmittalaite. Annostason matalalla pitämisen käsitettä DPX- laitteilta opitulla tavalla oli kehitetty nopea luuntiheydenmittalaite; Prodigy. Laitteen tarkkuus ja toistettavuus ovat edelleen omaa luokkaansa. Tähän laiteeseen on kehitetty paljon eri optioita, joista lapsien kuvaus on yksi esimerkki.

Achilles EXPII 

Murtumariskin arviointi ultraäänellä on potilasystävällinen metodi. Laite on kätevän pieni käyttää tai liikuttaa. Achilles EXPII on ISCD suositusten mukaisesti kantaluusta mittaava maailmalla erittäin paljon käytössä oleva mittauslaite, jolla on pitkä historia.

 

enCORE -käyttöjärjestelmä 

Kaikki GE Lunar DXA -mittalaiteet käyttävät enCORE -käyttöliittymää. enCORE sisältää perustoiminnot ja sitä on mahdollista laajentaa eri optioilla ja monipuolisilla ominaisuuksilla.