Fotona Lightwalker

lightwalker-laite

Fotona LightWalker on markkinoiden uusin ja tehokkain laite hampaiden hoitoon. Teet hoidot nopeasti.

Fotona toi ensimmäisenä valmistajana markkinoille kahden käyttökelpoisimman aallonpituuden (Er:YAG ja Nd:YAG) yhdistelmän samassa laitteessa (Twinlight, 1994) . Fotona kehitti myös ensimmäisenä hammaslaserin, joka on perinteistä poraa tehokkaampi (Fidelis Plus II, 2004). Fotonan ehdoton lippulaiva, LightWalker AT, esiteltiin vuonna 2011. Laite on maailman ensimmäinen hammaslaser, jossa voidaan hyödyntää skanneria isompien alueiden tehokkaaseen hoitoon. QSP (Quantum Square Pulse) luotiin äärimmäisen tarkkuuden ja suorituskyvyn vuoksi. Fotona on ansainnut paikkansa maailman johtavana uusien laseraplikaatioiden ja teknologioiden kehittäjänä. Fotona tekee tiivistä yhteistyötä eri huippuyliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa ympäri maailmaa.

Fotona hammaslaserin etuja:

 • Erittäin laaja kirjo kova- ja pehmytkudostoimenpiteitä
 • Erittäin tarkka kovakudoksen leikkaus ja ablatointi
 • Helpot ja tehokkaat juurihoidot
 • Verettömät tai vähän vuotavat kirurgiset toimenpiteet, samanaikainen desinfiointi
 • Helppokäyttöisyys , pre-settings
 • Suurempi potilastyytyväisyys
 • Hammaslääkärille miellyttävämpi
 • Erinomaiset koulutusmahdollisuudet

LightWalker AT on edistyksellisin ja suorituskykyisin LightWalker malli

Siinä on vakiona tehokkaimmat Er:YAG (20W) ja Nd:YAG (15W) laserit, ”state-of-the-art” Optoflex nivelvarsi ja patentoitu QSP-pulssi teknologia äärimmäiseen suorituskykyyn ja hoitotarkkuuteen.

LightWalker laserit on suunniteltu hammaslääkäreille, jotka ovat perfektionisteja ja eteenpäin katsovia ammattilaisia, jotka haluavat päivittää arkipäivän kokemuksensa uusiin hoitomahdollisuuksiin, joita vain viimeisin laser teknologia voi tarjota. Hyvin pian Fotonan LightWalker hammaslaserin julkistamisen jälkeen laite ansaitsi laajaa huomiota teollisuuden piirissä saaden erittäin arvostettuja teknologia- ja innovaatiopalkintoja. LightWalkerin patentoitu QSP (quantum square pulse) –pulssi edustaa tärkeää teknologian edistysaskelta parantaen laserin vaikutusta kudokseen. Tämä on myös askel eteenpäin , kun otamme huomioon hammaslääkäreiden tavoitteen optimoida potilaan mukavuus, toimenpiteiden nopeus ja kliiniset hoitotulokset.

LightWalkerin ”state-of-the-art” muotoilu, insinööritaito ja patentoidut teknologiat ovat tehneet siitä maailman nopeimman Er:YAG kovakudoslaserin, joka haastaa perinteisen poran nopeudessa ja tarkkuudessa tarjoten samalla suuren määrän muita tehokkaita kova- ja pehmytkudostoimenpiteitä. LightWalkerin helppokäyttöisyys valmiiksi syötettyjen ohjelmaparametrien avulla (pre-settings) ja lasersäteen edistyksellinen kulku käsikappaleeseen takaavat tarkan ja suorituskykyisen laserhoidon.

Lightwalker laserit tarjoavat kattavimman listan eri aplikaatioita kuin mikään muu tämän päivän hammaslaser. Aplikaatiot kattavat perinteisen paikkaushoidon, juurihoidon, implantologian, parodontologian ja pehmytkudoskirurgian. LightWalker on jopa täydellinen valinta kosmeettisiin hammashoitoihin kuten hellä, mutta erittäin tehokas TouchWhite laservalkaisu.

Tyypillisesti LightWalker hoitotoimenpiteet ovat nopeampia, helpompia, vähemmän kivuliaita ja paraneminen nopeampaa kuin perinteisessä hammashoidossa.

LightWalker-ST-ENyt myös LightWalker Er:YAG -hammaslaser järkevään hintaan, nopeampaan, kivuttomampaan ja tehokkaampaan hammashoitoon!

ST-E Pro 12W, 900 mJ
Yksi käsikappale, johon saa monia erilaisia kärkiä jotka mahdollistavat kova- ja pehmytkudostoimenpiteet sekä juurihoidon. Lisäkäsikappaleella myös mm. valkaisuhoito.

ST-E Advanced 20W, 1500 mJ
Yksi käsikappale, johon saa monia erilaisia kärkiä jotka mahdollistavat kova- ja pehmytkudostoimenpiteet, sekä juurihoidon. Lisäkäsikappaleilla myös mm. valkaisuhoito, kuorsaus-uniapneahoito ja dermatologiset toimenpiteet.

 

 

Fotona laitevalmistajan sivut

 

SkyPulse on uuden sukupolven kompakti, helposti liikuteltava Fotona -hammaslaser

SkyPulse Er:YAG laserlaite voidaan räätälöidä jokaiselle klinikalle. Kaksi versiota: SkyPulse Endo ja SkyPulse Versa

Molemmat mallit käyttävät Er:YAG 2940 nm laseria tuottaakseen laajan valikoiman tehokkaita ja turvallisia hoitomahdollisuuksia sekä pehmyt- että kovakudostoimenpiteissä parodontologiassa, implantologiassa, pehmytkudoskirurgiassa  ja monessa muussa. SkyPulse pystyy myös tuottamaan poikkeuksellisen matala-energisen ja lyhytkestoisen laserpulssin, joka on optimaalinen luomaan kliinisesti tehokkaan photoakustisen vaikutuksen juurihoidoissa Fotonan SSP and SWEEPS hoitoprotokollien avulla.

SkyPulse Endo  SkyPulse Versa Tekniset tiedot:

SkyPulse ominaisuudet:

 • Nykyaikainen, edistyksellinen, helppokäyttöinen ja hyvin muokattavissa oleva graafinen käyttöliittymä.
 • Valmiiksi asennettujen ohjelmien valinta tapahtuu yksinkertaisella kosketuksella, hoitoparametrien säätö pyyhkäisyllä.
 • Edistyksellinen kosketusnäyttö ohjaa käyttäjän navigoimaan helposti eri hoito-ohjelmien ja aplikaatioiden välillä
 • Täysin muokattavissa oleva muistikapasiteetti käyttäjän omille hoitoparametreille
 • Toimenpideloki pitää kirjaa kaikista toimenpiteistä. Edelliset hoitoparametrit voidaan hakea muistista  kalenteripäivän tai potilaan nimen mukaan.
 • Ohjauspaneeli seuraa kaikkia hoitotilastoja hoitojen aikana.
 • Lisäominaisuudet: Suosikit, Historia, Kalenteri.

Er:YAG laserkäsikappale

SkyPulse®n käsikappaleet ovat edistyksellisiä titaanikäsikappaleita, jotka tarjoavat erittäin suuren kestävyyden jatkuvassa käytössä ja  steriloinnissa. Er: YAG-käsikappaleissa on integroitu ilma- / vesisuihku, jossa on säädettävä veden lämpötila potilaan mukavuuden lisäämiseksi, sekä nopea irroitusjärjestelmä, joka lisää mukavuutta ja helpottaa sterilointia. Käsikappaleet käyttävät joko erilaisia kärkiä (contact) tai suojaikkunaa (non-contact).

Höyhenenkevyt ja joustava UNIFlex -nivelvarsi

SkyPulsen ainutlaatuinen UNIFlex- nivelvarsi tekee 360 ° kääntyvän käsikappaleen käsittelemisen erittäin joustavaksi, kevyeksi ja helpoksi, eliminoiden väsymystä ja mahdollistaen helpon pääsyn mihin tahansa hoitokohteeseen.

Valinnaiset liitettävät diodilasermoduulit

SkyPulsen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa lisäksi tehokkaiden diodimoduulien käytön laitteessa. Nämä tuovat käyttäjälle laajimman diodilaser-aallonpituuskirjon hyödynnettäväksi. Diodelasereita käytetään yhä enemmän hammaslääketieteessä täydennyksenä tavanomaiseen terapiaan. Diodi-lasereita käytetään desinfiointiin monissa erilaisissa kliinisissä tapauksissa, ja suuremmalla energiakapasiteetilla niitä voidaan käyttää myös kirurgisissa toimenpiteissä. Tämä tarjoaa merkittäviä etuja, kuten suurempi kirurginen tarkkuus, veretön leikkausalue, leikkausalueen sterilointi ja minimaalinen turvotus, sekä samalla vähentäen tai kokonaan poistaen leikkauksen jälkeistä kipua. Useat laserlähteet koostuvat kompakteista diodilasermoduuleista, jotka tuottavat laservaloa mahdollisimman monella eri  aallonpituudella tai aallonpituusyhdistelmällä jatkuvana aaltona (CW) tai pulssattuna. Laserparametrit, kuten teho, käyttöjakso tai pulssin kesto, taajuus ja aika, voidaan asettaa suoraan aplikaationäytölle.

Valinnainen diodilaserkäsikappale

Fotona Diode -lasereita voidaan käyttää joko kontaktissa tai ei-kontaktissa kudokseen. Energia toimitetaan joustavan kvartsikuidun ja sopivien käsikappaleiden kautta. Diodi-laserit sisältävät kaksi optista kuitua käsikappaleineen, halkaisijaltaan 200 um ja 300 um,  ja läpimitaltaan 600 um kuidun Genova-käsikappaleella.

Langaton jalkapoljin

Laserhoito voidaan aloittaa langattomalla jalkapolkimella, jotta vältetään kaapeleiden tarpeeton sotkeutuminen hoitohuoneen lattialla. Langaton jalkakytkin on täydellinen lisäys Fotona -järjestelmääsi, tarjoten enemmän liikkumisvapautta hoitojen aikana.

Valinnainen SkyPulse-kärry

Täydellinen SkyPulsen malli sisältää myös kärryn laitteelle. Optiona tilattavassa kärryssä on suojalasien säilyttämistä varten tarkoitettu kaappi, johon pääsee ergonomisesti suunnitellun liukuoven kautta. Kärry kulkee neljällä pyörällä, mikä mahdollistaa helpon ohjattavuuden kaikkiin suuntiin.