Conservative Dentistry

cavity_preparation_dr_semezFotonan hammaslaserit tarjoavat eniten mahdollisuukia kovakudoksen poraamiseen. Hoito on selektiivinen, tervettä kudosta säästävä. VSP (Variable Square Pulse) Er:YAG teknologia mahdollistaa tarkan ja hellän kovakudosablaation kiilteessä ja dentiinissä kuumentamatta ympäröivää hammasta. Puudutusten tarve vähenee ja toimenpiteistä tulee nopeampia ja helpompia. Mekaaninen ”rouhinta” jää pois, samoin ujeltava ääni. Sekä potilas että hammaslääkäri hyötyvät näistä ominaisuuksista.

LightWalkerin parametrit voidaan valita potilaan hampaan koostumuksen ja kunnon mukaan (terve/karioitunut). Ienrajapaikkaukset voidaan hoitaa ilman verenvuotoa. Laser poistaa kariesta nopeammin kuin tervettä hammasluuta, ollen selektiivinen ja säilyttäen enemmän tervettä hammasluuta. Kaviteetin pohja on puhdas, ei ”smear-layoria” ,ja dentiini tubulukset ovat auki. Happoetsausta ei tarvita.

LightWalkerin lasersäde kulkee nivelvarren kautta käsikappaleeseen ollen tehokkaampi kuin missään muussa hammaslaserissa, jossa säde kulkee optista kuitua pitkin. Energiasta ei imeydy nivelvarteen juuri mitään, kun taas kuituun absorboituu Erbiumista tulevaa energiaa paljon. LightWalkerin porausteho/nopeus on samaa luokkaa tai suurempi kuin perinteisessä porassa.

Fotonan suorituskykyisin LightWalker AT laser (20W) varustetaan patentoidulla QSP (Quantum Square Pulse) teknologialla. Tällä saavutetaan entistäkin nopeampi, tehokkaampi ja tarkempi ablaatio hammasta mahdollisimman paljon säästäen.

Lue lisää Fotonan sivuilta