Ihon anti-aging

perioral_resurfacing_dr_paciollaToivomus ikuisesta nuoruudesta on kehittänyt anti-aging markkinoita valtavasti. Viimeaikainen kehitys laser-teknologiassa mahdollistaa nyt pitkään kestävän, tieteellisesti todistetun tavan säilyttää ihon luonnollinen kauneus. Laseroinnin etu verrattuna muihin hoitoihin, kuten kemialliseen kuorintaan, on sen tarkka kontrolloitavuus.

Ihon hoito tai kuorinta voidaan suorittaa ablatoimalla (ER:YAG) tai ei-ablatoivasti (Nd:YAG). Hoitotapa riippuu potilaan toivomuksista sekä ”downtime”-ajan pituudesta. Edellä mainittuihin hoitohin voi yhdistää anti-aging –hoidon TwinLight® Fractional Rejuvenation system. Tässä mullistavassa hoidossa laservalo absorboituu ihon pieniin vikoihin ja epätäydellisyyksiin jättäen ympäröivän terveen ihon koskemattomaksi.

Laserenergian lämpö stimuloi uuden kollageenin tuottamista dermikseen ja käsittelemätön iho nopeuttaa rejuvenaatiota. TwinLight® Fractional Rejuvenation on yksinkertainen kolmeportainen hoito, joka parantaa merkittävästi ihon koostumusta ja antaa sille raikkaan, terveemmän olemuksen.

Vaihe 1 Conditioning
Nd:YAGilla käsitellään pinta kahdesti. Ensimmäisellä kerralla stimuloidaan ihoa, toisella toteutetaan syvä FRAC 3 lämmöntuottaminen ja ihon valmistelu fraktionaalista toimenpidettä varten.

Vaihe 2 Fractional Therapy
Vanha, kulunut iho poistetaan fraktionaalisella Er:YAG –laserilla. Vanhat, mikro-ablatoidut kanavat korvataan uudella kiinteämmällä ja terveemmällä kudoksella, kun uusi iho muodostuu.

Vaihe 3 Peeling
Iho ablatoidaan kevyesti kokonaan ER:YAGilla. Tämä poistaa pinnalliset pienet ihovirheet ja täydentää hoidon.

Näitä hoitoja voidaan tehdä hyvin pinnallisena, syvälle vaikuttavana kollegeenin muodustuksella jne. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille.

Lue lisää Fotonan sivuilta