TightSculpting

Fotona laser dermatologia hoitokuvaFotona TightSculpting on laserhoito vartalon muokkaukseen ja ihon kiristykseen. Hoito suoritetaan kahdella eri aallonpituudella (laserilla), eikä siinä tarvita leikkaushoitoa. Hoidossa yhdistetään hypoterminen rasvasolujen tuhoaminen ja kollageenin uudistaminen loistavin tuloksin. Menetelmä on nopea ja turvallinen vaihtoehto laser-lipolyysille. Hoidossa ei tarvita kulutustarvikkeita, eikä potilas tarvitse toipumisaikaa.

1.vaihe
Syvälle menevä ihon kiristys ja rasvanpoisto PIANO pulssilla
Ainutlaatuinen, erittäin pitkä Nd:YAG pulssi on kehitetty homogeeniseen kudoksen lämmittämiseen miellyttävästi, turvallisesti ja nopeasti. Laserenergia ohjataan keskitetysti ihon alle edistämään rasvasolujen aineenvaihduntaa vaikuttamatta ihon pintaan. PIANO-pulssit ovat sekuntien mittaisia ja aiheuttavat tasaisen lämmityksen koko rasvakudokselle kiinteyttäen samalla.

2. vaihe
Ihon kiinteyttäminen SMOOTH-pulssilla
Toisessa vaiheessa käytetään vallankumouksellista, ei-ablatoivaa Er:YAG SMOOTH-pulssia, joka on ihanteellinen työkalu ihon kiristykseen. Intensiivinen, kontrolloitu pintakudoksen lämmittäminen stimuloi ja uudistaa kollageenia. Hoidettava alue kiinteytyy ja ihosta tulee elastisempi.

Korkeatasoisia lisälaitteita vieläkin nopeampiin ja tarkempiin toimenpiteisiin
Fotonan innovatiivinen MatrisView lämpöanturi mahdollistaa tehokkaat ja kontrolloidut hoidot varmistaen samalla potilaan turvallisuuden ja hoidon miellyttävyyden. TightSculpting-skannereiden avulla voi hoitaa isojakin alueita samanaikaisesti. Fotona SP Dynamis Pro, skannerit L ja T sekä MatrixView takaavat maksimaalisen tehokkuuden joka toimenpiteessä.

Lue lisää Fotonan sivuilta